Propel support

Vi reparerer og monterer på aftalt tid

Propel support

Ekstra downtime er ofte forbundet med service af en komplet propel eller i forbindelse med eftersyn eller reparation.

 

General Aviation Service minimerer downtime gennem samarbejde med nøje udvalgte store, dedikerede og pålidelige samarbejdspartnere indenfor propel vedligeholdelse. Udvælgelse af vores samarbejdspartnere er baseret på erfaringer og dokumentation over længere tid og inkluderer alle segmenter indenfor propel vedligeholdelse.

 

De propeller vi håndterer, kommer retur til aftalt tid, er serviceret af teknikere der repræsenterer godt håndværk, indeholder originale reservedele, og er 100 % i overenstemmelse med fabrikantens specifikationer og manualer.

 

På trods af det eksternt udførte arbejde, er vi meget konkurrencedygtige, og en forespørgsel på priser på propeller fra General Aviation Service vil altid vise sig at være en klog og økonomisk god beslutning.

 

Vi afmonterer propellen fra flyet, pakker den forsvarligt i vores eget boks system, sender den, får den retur, og geninstallerer den inden for den lovede tidsramme. Ekstra regninger er sjældne.

 

Til eksterne kunder tilbyder vi lånekasser, afhentning og returnering på adressen, og hurtig turn-around tid til lave priser. Lokation er ingen hindring!

 

Kontakt os endelig, hvis du skal have et tilbud.

 

 

gaservice_logobar

Hold dig opdateret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag det seneste inden for General Aviation