Reservedele

Vi tilbyder alle slags reservedele

Reservedele

I samarbejde med adskillige producenter og distributører har vi opbygget en stor database af reservedele. Uanset hvilken type af reservedel du søger, kan vi levere den fra vores lager i Roskilde eller fra en ekstern samarbejdspartner. 

 

Vi tør næsten garantere, at kan vi ikke finde den, er der stor sandsynlighed for at den ikke eksisterer på markedet.

 

General Aviation Service er kendt for at være konkurrencedygtig, reagere øjeblikkeligt på behov for reservedele, tilbyde kort leveringstid og altid at levere med de nødvendige certifikater. 

 

Ingen uidentificerede dele finder vej igennem vores system uden et fuldt EASA/FAA eller OEM certifikat, og vi kan til hver en tid finde en kopi af et givent certifikat, i tilfælde af bortkomst.

 

Ud fra økonomiske begrænsninger, tilstræber vi at lagerføre de mest gængse reservedele, til de forekommende fly fabrikanter.  Hvis delen ikke forefindes på vores lager, vil vi som tommelfingerregel fremskaffe den indenfor 1-2 hverdage.

 

Vi arbejder ikke med importgebyrer eller fragtomkostninger, medmindre delen er bestilt specielt på AOG basis. Vi tror på fair priser og vil altid prøve at finde alternative løsninger med henblik på at sænke omkostninger for operatøreren eller fly ejeren. 

 

Serienummererede komponenter bliver  almindeligvis tilbudt enten på salg/byttebasis. Herunder:

Startere – Generatorer – Karburatorer – Fuel injector – Dynamoer – Pumper –  Invertere – Hjul – Gear dele – Actuatorer – Batterier – Interiør dele mv.

 

Alle dele kommer fra enten FAA, EASA eller andre godkendte shops/OEM (DUAL release certifikater). Certifikater er normalt inkluderet uden yderligere omkostninger.

 

Vi er eksperter i reservedele og står for erfaring, kontakter, know-how og fleksibilitet. Vi er omhyggelige med at finde, evaluere og udvælge vores leverandører og eventuelle forespørgsler på reservedele håndteres øjeblikkeligt og professionelt.

Tøv ikke med at spørge os!

Hold dig opdateret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag det seneste inden for General Aviation